RAUMAblogeissa mukana

Jotain tekemistä -blogia kirjoittaa Pia.***

Simola-blogin kirjoittaja on Maria, 35-vuotias raumalainen nainen ja yhden kouluikäisen tytön äiti, joka rakastaa vanhoja taloja, kirjoja ja Minna Parikan kenkiä. Ihastelee selkeää skandityyliä, mutta on itse vähän boheemi ja innostuu aina vanhoista huonekaluista ja tavaroista, eikä oikein osaa päättää, mistä pitäisi kaikkein eniten. Simola on 50-luvun rintamamiestalo Raumalla, ja siellä asustelee myös mäyräkoira nimeltä Simo. Blogi on sekoitus sisustelua, herkuttelua ja muita kivoja juttuja.***

Vaimo ja kolmen pojan äiti. Blogi arjen pienistä hetkistä, unelmoiden ja haaveillen. Sisustaen lapsiperheen kotia, yhdistäen uutta ja vanhaa, perittyä ja kirpputorilöytöjä.
Ollaan ulkona ja sisällä. Välillä leivotaan ja laitetaan ruokaa.
Blogissa mennään lifestyle-meiningin omaisesti aiheesta toiseen - unelmoiden ja haaveillen, toisinaan ne saattavat myös toteutua!


***


Ruusumäessä nautitaan elämän pienistä iloista, sisustetaan ja remontoidaan 60-luvun omakotitaloa, leivotaan ja laitetaan ruokaa, välillä matkustetaan ja usein nautitaan lähialueiden kauneudesta. Blogin takana häärii vaimo, kolmen pienen äiti, intohimoinen valokuvailija. 


***

Live now - dream later
Live now – dream later on unelmien, edullisten matkatarjousten ja luonnonläheisten elämysten liikuttama seikkailumielinen matkablogi, jonka tarinat kuljettavat Satakunnan saaristosta tutkimaan kotimaan kauneutta ja Euroopan upeita kohteita. Toisinaan seikkaillaan kauempanakin.


***

Blogia kirjoittaa 43-vuotias Katja. Blogi on vähän päiväkirjatyyppinen, eli sisältää käsitöitä, leivontaa, remppaa, pihan hoitoa yms., mitä perheessä tapahtuu. Ja perheeseen siis kuuluu lisäkseni mies, neljä teiniä/nuorta aikuista lasta ja koira :)


***

Hyvän mielen sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jota kirjoittaa kolmekymppinen Hanna. Kahden pojan äiti, vaimo ja työ terveysalalla. Tykkää liikunnasta, kirjojen lukemisesta, Tory Burchin ballerinoista ja Kartellin Bourgiesta. Yrittää löytää asioiden positiivisen puolen ja nauttia arjesta.


***

Satuelämää
Tervetuloa seuramaan päiväkirjamerkintöjä ihan tavallisen, reippaasti keski-ikäistyneen naisen elämästä yhdessä poikalapsen ja metsämiehen kanssa… ja joka rakastaa ihan tavallista elämää!
Intohimonani on sisustaminen, mökkeily ja yleensäkin kotoilu. Kausiluonteisesti innostun tekemää DIY-juttuja ja joskus saatan eksyä jopa keittiön puolelle, vaihtelevin lopputuloksin.

Niin kuin meillä päin sanotaan: ”Ol niin go gotonas!”


***

Ihmisen lämpöä
Kahta blogia kirjoittaa Riikka Lehtinen, reilu 50v nainen, joka on avioliitossa ja yhden jo täysi-ikäisen pojan äiti. Työskentelee omassa tilitoimistossaan ja tekee paljon taloushallinnon alan edunvalvontatyötä Suomen Taloushallintoliiton edustajana. Harrastaa miehensä Hansin kanssa Pitsimissikilpailun järjestämistä. Sydäntä lähellä on inhimillisyys ja positiivinen asenne asioihin sekä toisten auttaminen. Kirjoittaminen on mieluisaa puuhaa, jota tekisi enemmänkin jos olisi aikaa.
Tämän blogini aiheet vaihtelevat sen mukaan mitä milloinkin on mielessä, jonkin verran Pitsimissikilpailua, mutta myös paljon muuta ihmisen elämään kuuluvaa sekalaista asiaa. Joskus kevyttä, joskus taas syvällisempää pohdintaa. Kirjoituksia myös Raumasta ja sen ainutlaatuisuudesta. Jutut sopivat ihan jokaiselle jota elämä yleensäkin kiinnostaa, tosin missään asiassa kovin ääripäässä olevat ihmiset eivät ehkä löydä tästä blogista luettavaa.
&
Näkökulmia taloushallintoon
Suhtaudun työhöni vakavasti, vaikka en olekaan mikään perinteinen nutturapääkirjanpitäjä. Koen kouluttautumisen ja osaamisen ajan tasalla pitämisen erityisen tärkeänä, samoin asiakkaan oma-aloitteisen neuvonnan ja ymmärtämisen. Näistä asioista kirjoitan, jutut sopivat sekä taloushallinnon ammattilaisille että yrittäjille tai muuten vaan asioista kiinnostuneille.***

Olen elämää ruohonjuuritasolla-blogin kirjoittaja. Luontoa rakastava, elämää tarkkaileva, käsillä tekevä nainen, joka yrittää löytää elämästä ne pehmeät kulmat. 
Olen viiden lapsen äiti, kansanparantajan vaimo sekä ekohoitolan yrittäjä. 
Blogini lähestyy moninaiseti ja maanläheisesti arjen asioita ja haasteita, kuukupista meditointiin ja kaikkea siltä väliltä.

***

SisustEllen
SisustEllen ja tuunaillen, haaveillen ja unelmoiden.....niistä on SisustEllen-blogi tehty. Siihen ripaus vanhan puutalokodin tunnelmaa, lifestyleä, DIY-juttuja, kotoilua, mökkeilyä ja veneilyä.

Elämäni jutut ovat koti ja oma perhe, johon kuluu mies, kaksi ihanaa lasta ja espanjanvesikoira Hugo. Sisustusjutuissa haaveilen enemmän kuin toteutan, ja tunnelma menee usein käytännöllisyyden edelle. Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista.

Olet lämpimästi tervetullut SisustEllenin sivuille♥ 


halauksin


***

Maijan Köökistä kajahtaa -blogissa jaetaan reseptivinkkejä ja kerrotaan kokemuksia niin paikallisista kuin myös ulkomaanmatkoilla tutuiksi tulleista ravintoloista. Välillä siellä voidaan istuttaa myös yrttejä, fiilistellä grillausta tai vaikka ihan vaan viettää viikonloppuista taikinaterapiatuokiota.
***

Blogissani esittelen virkkattuja ja neulottuja vaatteita, jotka olen itse suunnitellut ja toteuttanut. Kirjaan ylös myös ohjeet, jotta rohkeimmat voivat kokeilla. Pyrin tekemään helppoja ratkaisuja, jotta kynnys käsitöiden tekoon madaltuisi ja yhä useampi innostuisi niiden teosta. Uskon kyllä, että Raumalla on valmiiksi jo paljon käsitöiden harrastajia, onhan Rauma perinteinen pitsinypläyskaupunki! Haaveeni olisikin nähdä suunnittelemani vaate jonkun muun toteuttamana!
Asun tällä hetkellä Raumalla, sillä opiskelen täällä luokanopettajaksi. En kyllä pahastuisi, jos jäsin tänne vielä opiskelujenkin jälkeen nypläämään! Lisäksi olen kotoisin Porista, paikasta, jonka nimi on Vähärauma. Siksipä blogini nimi "Vähäraumalaine" sopii minulle kuin lanka puikoille!
Toivotan lukijoilleni ihmetystä ja oivalluksia luomuksieni parissa...


***

***


Koti-ikävä blogia kirjoittelee Kaisa J, 30+ vuotias raumalainen kultaseppä-kaivertaja. Blogi on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa kirjoittelen sisustamisen lisäksi mm. matkustelusta, juoksuharrastuksesta, kokkailusta ja muista itselleni rakkaista aiheista kevyellä otteella. Kotimme on sekoitus uutta ja vanhaa, Ikeaa ja itse tehtyä, skandinaavista vaaleutta ja kirppislöytöjä. Reissut kohdistuvat Eurooppaan ja kotimaahan, mutta matkakuume kyllä pahenee koko ajan ja matkahaavelista kattaakin kohta koko maailman.***


***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RAUMAblogien uusimmat kirjoitukset