RAUMAblogeissa mukana olevat vaikuttajat
Vaimo ja kolmen pojan äiti. Blogi arjen pienistä hetkistä, unelmoiden ja haaveillen. 
Sisustaen lapsiperheen kotia, yhdistäen uutta ja vanhaa, perittyä ja kirpputorilöytöjä.
Ollaan ulkona ja sisällä. Välillä leivotaan ja laitetaan ruokaa.
Blogissa mennään lifestyle-meiningin omaisesti aiheesta toiseen - unelmoiden ja haaveillen, 

toisinaan ne saattavat myös toteutua! 

https://www.instagram.com/unelmoidenhaaveillen/
http://unelmoidenhaaveillen.blogspot.com/


Ota yhteyttä:
unelmoiden@gmail.com


***


Ruusumäessä nautitaan elämän pienistä iloista, sisustetaan ja remontoidaan 60-luvun omakotitaloa, leivotaan ja laitetaan ruokaa, välillä matkustetaan ja usein nautitaan lähialueiden kauneudesta. Blogin takana häärii vaimo, kolmen pienen äiti, intohimoinen valokuvailija.

http://omituinenpieniperhe.blogspot.com/
https://www.instagram.com/ruusumakiblogi/

Ota yhteyttä:
ruusumakiblogi@gmail.com


***

Live now - dream later

Live now – dream later on unelmien, edullisten matkatarjousten ja luonnonläheisten elämysten liikuttama seikkailumielinen matkablogi, jonka tarinat kuljettavat Satakunnan saaristosta tutkimaan kotimaan kauneutta ja Euroopan upeita kohteita. Toisinaan seikkaillaan kauempanakin.


***

Unelmia keltaisessa talossa. Päiväkirja tyyppistä kirjoittelua elämästä. 
Vähän sisustelua, pihan hoitoa, käsitöitä, leivontaa.

https://unelmiakeltaisessatalossa.blogspot.com/

Ota yhteyttä:
keltaisentalonelamaa@gmail.com


***

Hyvän mielen sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jota kirjoittaa kolmekymppinen Hanna. Kahden pojan äiti, vaimo ja työ terveysalalla. Tykkää liikunnasta, kirjojen lukemisesta, Tory Burchin ballerinoista ja Kartellin Bourgiesta. Yrittää löytää asioiden positiivisen puolen ja nauttia arjesta.***

Satuelämää

Tervetuloa seuramaan päiväkirjamerkintöjä ihan tavallisen, reippaasti keski-ikäistyneen naisen elämästä yhdessä poikalapsen ja metsämiehen kanssa… ja joka rakastaa ihan tavallista elämää!
Intohimonani on sisustaminen, mökkeily ja yleensäkin kotoilu. Kausiluonteisesti innostun tekemää DIY-juttuja ja joskus saatan eksyä jopa keittiön puolelle, vaihtelevin lopputuloksin.

Niin kuin meillä päin sanotaan: ”Ol niin go gotonas!”


***

Ihmisen lämpöä

Kahta blogia kirjoittaa Riikka Lehtinen, reilu 50v nainen, joka on avioliitossa ja yhden jo täysi-ikäisen pojan äiti. Työskentelee omassa tilitoimistossaan ja tekee paljon taloushallinnon alan edunvalvontatyötä Suomen Taloushallintoliiton edustajana. Harrastaa miehensä Hansin kanssa Pitsimissikilpailun järjestämistä. Sydäntä lähellä on inhimillisyys ja positiivinen asenne asioihin sekä toisten auttaminen. Kirjoittaminen on mieluisaa puuhaa, jota tekisi enemmänkin jos olisi aikaa.
Tämän blogini aiheet vaihtelevat sen mukaan mitä milloinkin on mielessä, jonkin verran Pitsimissikilpailua, mutta myös paljon muuta ihmisen elämään kuuluvaa sekalaista asiaa. Joskus kevyttä, joskus taas syvällisempää pohdintaa. Kirjoituksia myös Raumasta ja sen ainutlaatuisuudesta. Jutut sopivat ihan jokaiselle jota elämä yleensäkin kiinnostaa, tosin missään asiassa kovin ääripäässä olevat ihmiset eivät ehkä löydä tästä blogista luettavaa.

http://ihmisenlampoa.blogspot.com/

&
Taloushallintoa

Suhtaudun työhöni vakavasti, vaikka en olekaan mikään perinteinen nutturapääkirjanpitäjä. Koen kouluttautumisen ja osaamisen ajan tasalla pitämisen erityisen tärkeänä, samoin asiakkaan oma-aloitteisen neuvonnan ja ymmärtämisen. Näistä asioista kirjoitan, jutut sopivat sekä taloushallinnon ammattilaisille että yrittäjille tai muuten vaan asioista kiinnostuneille.

https://taloushallintoa.webnode.fi/
***


Luontoa rakastavan, elämää tarkkailevan, käsillä tekevän naisen blogi, joka yrittää löytää elämästä ne pehmeät kulmat. Blogi lähestyy moninaiseti ja maanläheisesti arjen asioita ja haasteita, kuukupista meditointiin ja kaikkea siltä väliltä.

http://www.ekohoitolanorah.fi/blogi
 https://www.facebook.com/EkohoitolaNorah 
https://www.instagram.com/ekohoitolanorah/ 


***

SisustEllen


SisustEllen ja tuunaillen, haaveillen ja unelmoiden.....niistä on SisustEllen-blogi tehty. Siihen ripaus vanhan puutalokodin tunnelmaa, lifestyleä, DIY-juttuja, kotoilua, mökkeilyä ja veneilyä.

Sisustusjutuissa haaveilen enemmän kuin toteutan, ja tunnelma menee usein käytännöllisyyden edelle. Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista.


Olet lämpimästi tervetullut SisustEllenin sivuille♥

http://sisustellen.blogspot.com/
https://www.facebook.com/SisustEllen-557812777568974/  
https://www.instagram.com/sisustellen/

Ota yhteyttä:
SisustEllenblogi@gmail.com***

Viinitollo

Viini maistuu, mutta paljoa en jumalten juomasta (vielä) tiedä.
Tervetuloa mukaan opintomatkalle! 🍷
Kanssani viinien maailmaan tutustutaan rennolla otteella, pönöttämättä ja aidosti ihmettelemällä.
https://www.instagram.com/viinitollo/***


Blogissani esittelen virkkattuja ja neulottuja vaatteita, jotka olen itse suunnitellut ja toteuttanut. Kirjaan ylös myös ohjeet, jotta rohkeimmat voivat kokeilla. Pyrin tekemään helppoja ratkaisuja, jotta kynnys käsitöiden tekoon madaltuisi ja yhä useampi innostuisi niiden teosta. Uskon kyllä, että Raumalla on valmiiksi jo paljon käsitöiden harrastajia, onhan Rauma perinteinen pitsinypläyskaupunki! Haaveeni olisikin nähdä suunnittelemani vaate jonkun muun toteuttamana!
Asun tällä hetkellä Raumalla, sillä opiskelen täällä luokanopettajaksi. En kyllä pahastuisi, jos jäsin tänne vielä opiskelujenkin jälkeen nypläämään! Lisäksi olen kotoisin Porista, paikasta, jonka nimi on Vähärauma. Siksipä blogini nimi "Vähäraumalaine" sopii minulle kuin lanka puikoille!
Toivotan lukijoilleni ihmetystä ja oivalluksia luomuksieni parissa...


***

***

Vähä Goto

Vähä Goto on 1940 rakennettu ruotsalaistalo Raumalla. Blogi ja Instagram keskittyvät sisustamiseen. 

Talossa asuu minun lisäkseni mies, lapsi ja kaksi länsiylämaanterrieriä. Olemme paluumuuttajia Helsingistä. Kaipuu länsirannikolle toi meidät tänne takaisin viisi vuotta sitten. 
Kotia sisustetaan kierrätyskalusteilla ja harkituilla hankinnoilla. 

https://vahagoto.blogspot.com
www.instagram.com/vahagoto

Ota yhteyttä:
vahagoto@gmail.com

 

*** Muuttuja matkassa. Lapsen myötä vauhti ei hyydy, mutta meno muuttuu. Usein matkalla voi sattua pari muuttujaa, mutta soveltaen ja säätäen yleensä pienen muuttujan kanssa pärjää kiperissäkin paikoissa. Kirjoitan siitä, miten lapsen kanssa voi liikkua ja reissata. Nähdä ja kokea.
***

Alasenpia

@alasenpia Instagram -tilillä inspiroidutaan plussatyylistä rennoin ottein!

https://www.instagram.com/alasenpia/

Yhteydenotot:
alanen.pia@gmail.com


***

Positive boost

Olen yrittäjä, joka rakastaa matkustelua, liikuntaa, hyvinvointia ja terveyttä.
Näistä asioista voit lukea myös blogistani.


Omistan Hyvinvoinnin Walimo -nimisen hyvinvoinnin keitaan Raumalla ja toimin personal trainerin
a. Yrittäjän taipaleeni alkoi vuonna 2014, kun siirryin pankinjohtajasta hyvinvointialan yrittäjäksi. Olin unelmoinut omasta yrityksestä pitkään ja vihdoin uskalsin toteuttaa unelmani. 


Yrittäminen ei aina ole helppoa, mutta haluan kannustaa omien unelmien toteuttamiseen, rohkeisiin ratkaisuihin elämässä ja positiiviseen elämänasenteeseen!

https://positiveboost.org/

https://www.instagram.com/positiveboost_/

Ota yhteyttä:
pauliina@walimo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RAUMAblogien uusimmat kirjoitukset